Livrare flori in Arad din Timisoara

Livrare flori in Arad din Timisoara, acum posibil datorita Florariei Timisoara FlorideLux, de pe Calea Aradului 20. Aflata in imediata apropiere a Iulius Mall, mai precis langa parcarea supraetajata si sediul Emag, Floraria FlorideLux.ro te asteapta in magazin si online cu cele mai frumoase flori.

Livrarea florilor, buchetelor, aranjamentelor dorite in Arad se realizeaza prin reteaua proprie de curieri in maximum 4 ore. In florarie discuti direct cu specialistii florariei, floristi cu experienta premium, ei activand precum consultanti.

Livrare flori in Arad din Timisoara
Buchete de iarna

Cum comandam online pentru Livrare flori in Arad din Timisoara?

Pentru varianta de flori online, comanda este rapid recepționată de un operator care te poate ajuta în cazul în care nu ești hotărât sau ai nevoie de mai multe informații. Toți operatorii FlorideLux.ro au pregătire în floristică și îți pot da sfaturi pe loc și oferte pentru produsele personalizate.

După ce ai ales aranjamentul sau buchetul de flori, comanda ta este transferată printr-un soft specializat către un florist care se va ocupa imediat de manufacturarea acesteia. Fiecare comandă este însoțită de o felicitare de lux imprimată cu mesajul dorit, dar și un plic cu hrană florală și instrucțiuni întreținere a florilor.

Una dintre cele mai ambitioase Florarii online Timisoara, FlorideLux este echipata cu tehnologie ultramoderna de pastrare a florilor. Vizitandu-i in atelierul – florarie din Calea Aradului 20, vei descoperi camera frigorifica profesionala cu peretii de sticla. Calitatea florilor si a materialelor este garantata, Flori de Lux fiind prima florarie online si cea mai buna.

Livrare flori in Arad din Timisoara
Cutii cu flori de lux

Florarii online Timisoara intre florariile din reteaua FlorideLux:

Florarie Bucuresti (Iuliu Maniu 7)
Ploiesti (Libertatii 7)
Constanta (Tomis 228)
Brasov (Zizinului 3)
Timisoara (Calea Aradului 20)
Iasi (in curs de deschidere)

Citeste mai multe articole despre Livrare flori in Arad din Timisoara

Buchete de flori in Timisoara

Trimite flori in Timisoara

Livrare flori in Timisoara

Florarie online si offline in Timisoara

Cutii cu flori in Timisoara

Cupole cu trandafiri criogenati in Timisoara

Florarii Timisoara

Flori pentru nunti Timisoara

Florarii online Timisoara


4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *