Albume foto carte

Albume foto carte – pastreaza-ti cele mai pretioase amintiri in fotocarti de cea mai inalta calitate. Iti recomandam albumefotohd.ro, un producator de albume foto de inalta calitate, cu experienta de peste 15 ani in domeniu.

Albume foto carte pentru fotografii profesionisti care nu vor sa lase niciun detaliu la voia intamplarii. Cu albumefotohd.ro vei beneficia de oferte exclusive, de atentie maxima la procesare si livrare oriunde a albumelor foto de inalta definitie.

Albume foto carte
Album foto personalizat

Care sunt calitatile albumelor foto carte de la albumefotohd.ro?

Fotocartile sunt forma evoluata a albumelor de altadata, in care fotografiile digitale se imprima prin tehnici speciale pe o hartie de inalta calitate. Apoi, se asambleaza in colaje artistice, in functie de cronologie, tema, dinamica, alaturi de texte sau stickere, la alegerea clientului. Coperta este in intregime personalizata, materialul acesteia putand varia de la plexiglas, carton, pana la piele naturala sau ecologica.

O fotocarte de calitate presupune rezistenta legaturii, aspectul paginii imprimate, bunul gust al lucrarii si potrivirea ei la continutul fotografiilor. Redimensionarea fotografiilor, pozitionarea in pagina, rezolutia la care se tiparesc, materialele de inalta calitate vor asigura o experienta incantatoare.

Fotocarti usor de realizat

Albume foto carte accesibile celor fara experienta in domeniul fotografic gasesti aici sau, pentru mai multe optiuni, aici. Este necesar sa incarci un numar de maximum 50 de fotografii, la o rezolutie minima de 1000×1000 de pixeli. Fotocartea are 25X25 cm (deschis 25X50 cm) si contine 10 file (20 de pagini) cu cele mai frumoase amintiri alaturi de iubita ta, mama, bunica, bunicul, prieteni, copii sau colegi! Bucuria in familie este cea mai importanta realizare!

Albume foto carte
Album foto usor de realizat

Citeste un articol mai amplu dedicat albumelor foto carte, aici.

Pe aceeasi tema:

Albume foto fotocarte personalizate

Fotocartea, o carte numai a ta

Album fotocarte ieftin

Carti foto de top

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *