Ziua indragostitilor si pentru el

Ziua indragostitilor si pentru el. Ce flori ar primi un bărbat?

Sa ne imaginam o lume în care și femeile ar oferi flori bărbaților. Ce flori i-ai oferi iubitului? Sau colegului? Tatălui? Șefului? Un joc al complicitatilor, cu FlorideLux.ro, cea mai tandra florarie online.

Ziua indragostitilor si pentru el. Cum te-ai simți dacă ai primi flori de la iubita, prietena, sora, colega…? Intri în contact cu lumea florilor când le oferi. Incerci sa găsești buchetul perfect, sa te apropii de sensibilitatea destinatarei, sa găsești culoarea perfecta. Ți-o poți imagina pe ea căutând floarea perfecta pentru tine?

Chiar dacă ești un iubitor al naturii, un cunoscător al florilor, chiar specialist, cum ar fi sa primești un buchet de flori? Și nu unul oarecare, ci unul gândit pentru tine, ales cu atenție și iubire.
Sa ne imaginam ca ți se oferă trandafiri. Albi. Când ii oferi tu, vrei sa transmiți eleganta și rafinament. Ce gândești dacă ii primești? Trandafiri roșii, te simți iubit? Ce părere ai avea de un buchet proaspăt de flori primavaratice? In prezenta celei care ți-a oferit florile ne imaginam ca vei fi uimit și bucuros de darul primit. Dar în prezenta altor bărbați? Te simți stânjenit?

Ziua indragostitilor si pentru el
Elibereaza pasiunea de Valentine’s Day

Sa ne amintim de zilele de școală când cumpărăm flori pentru doamna diriginta. Mândri de buchetul nostru, constatam apoi ca avem diriginte. Bărbat. Pana la urma ii oferim florile pentru ca nu știm ce sa facem, sau i le oferim pentru soție, sau le ascundem.

Ziua indragostitilor si pentru el. Un simplu joc?

Poate ca am zambit, imaginandu-ne Fat-Frumosul nostru transformat intr-un pusti incurcat, rosind pana in varfurile urechilor. Dar ce semnificatie profunda poate avea un asemenea joc? Poate ca este o lectie de empatie, care ne ajuta sa ne surprindem unul pe altul si sa ne intelegem altfel.

Sau poate este preludiul unui joc erotic spectaculos in care cedam si preluam initiativa, tocmai potrivit de Valentine’s Day. Florile pot fi complicele nostru glumet, secretul prin care sa aprindem tortele pasiunii chiar de Ziua indragostitilor. Pentru ca imaginatia nu are limite si iubirea este fiorul eroic, nebunesc, care ne transforma in centrul universului. Si nu doar pentru o zi…

Ziua indragostitilor si pentru el
Seara fierbinte de Ziua indragostitilor

Daruieste… si vei primi! O campanie pentru indragostiti de la FlorideLux.ro, floraria online care te face fericit… sau… fericita.

De unde te mai poti inspira de Ziua indragostitilor 2019?

Flori ziua indragostitilor – magie florala

Cum sa o surprindem pe teritoriul ei

Cinci motive sa oferi flori de Ziua indragostitilor

Exploreaza pasiunile – Valentine’s Day

Jurnalul unei flori – Ziua indragostitilor dintr-o alta perspectiva

Ziua indragostitilor – sentimente inflorite

Fascinanta poveste a Erosului

Ziua promisiunilor reinoite